!

Ziua profesională!!!

Cu ocazia Zilei profesionale a Contabilului și Auditorului, Societatea de Asigurări-Reasigurări „Moldcargo” S.A. în parteneriat cu Universitatea de Stat din Moldova și Ediția Periodică „Monitorul fiscal FISC.md” a organizat Simpozionul științifico-practic cu genericul „Profesia contabilă: perspective și oportunități”.
La eveniment au participat reprezentanți ai autorităților publice: Ministerul Finanțelor și Serviciul Fiscal de Stat, Cadre științifico-didactice din cadrul Departamentului „Contabilitate și Informatică economică” a Universității de Stat din Moldova; reprezentanți din cadrul S.A.R. „Moldcargo” S.A., Pwc Moldova, mediul academic, asociații de business, dar și experți din domeniul contabilității și auditului, studenți din cadrul Facultății de Științe economice, USM.
Cu un mesaj de salut și de felicitare pentru reprezentanții profesiei contabile și de audit au venit:
1.Cristina Ixari – secretar de stat, Ministerul Finanțelor
2.Vladimir Dolghi – prorector pentru activitatea economică și relații internaționale, USM
3.Maria Cojocari – doctor în științe economice, conferențiar universitar, șefă a Departamentul „Contabilitate şi Informatică Economică”, USM
4.Rodica Musteaţa-Staci, directoare redacție, P.P. Monitorul fiscal FISC.md
În cadrul evenimentului au fost discutate mai multe subiecte, printre care și ce presupune viitorul profesiei contabile în era inovațiilor, integrarea contabilității într-o afacere, înregistrarea relațiilor de muncă între angajat și angajator, reglementate prin acte normative etc.

!

Felicitari Monitorul fiscal FISC.md!!!

𝐒𝐭𝐢𝐦𝐚𝐭𝐚̆ 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚̆ 𝐚 𝐏𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜𝐚𝐭̦𝐢𝐞𝐢 𝐏𝐞𝐫𝐢𝐨𝐝𝐢𝐜𝐞 Monitorul fiscal FISC.md,
𝐅𝐞𝐥𝐢𝐜𝐢𝐭𝐚̆𝐫𝐢 𝐜𝐮 𝐨𝐜𝐚𝐳𝐢𝐚 𝐚𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐚𝐬𝐭𝐚̆𝐳𝐢!
𝐄𝐬𝐭𝐞 𝐨 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 𝐢𝐦𝐩𝐫𝐞𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐧𝐭𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐨 𝐝𝐨𝐯𝐚𝐝𝐚̆ 𝐚 𝐝𝐞𝐝𝐢𝐜𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐬̦𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐢𝐬𝐦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐃𝐮𝐦𝐧𝐞𝐚𝐯𝐨𝐚𝐬𝐭𝐫𝐞.
𝐃𝐞-𝐚 𝐥𝐮𝐧𝐠𝐮𝐥 𝐚𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫, 𝐚𝐭̦𝐢 𝐝𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐭 𝐨 𝐬𝐮𝐫𝐬𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐢̂𝐧𝐜𝐫𝐞𝐝𝐞𝐫𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐢𝐨𝐧𝐢𝐬̦𝐭𝐢𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐝𝐨𝐦𝐞𝐧𝐢𝐮𝐥 𝐟𝐢𝐬𝐜𝐚𝐥 𝐬̦𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐭𝐨𝐭̦𝐢 𝐜𝐞𝐢 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬𝐚𝐭̦𝐢 𝐝𝐞 𝐞𝐯𝐨𝐥𝐮𝐭̦𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐜𝐚𝐝𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐥𝐞𝐠𝐚𝐥 𝐬̦𝐢 𝐝𝐞 𝐫𝐞𝐠𝐥𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞.
𝐃𝐢𝐧 𝐧𝐮𝐦𝐞𝐥𝐞 𝐒𝐀𝐑 𝐌𝐨𝐥𝐝𝐜𝐚𝐫𝐠𝐨 𝐒𝐀, 𝐯𝐚̆ 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐦𝐢𝐭𝐞𝐦 𝐜𝐞𝐥𝐞 𝐦𝐚𝐢 𝐬𝐢𝐧𝐜𝐞𝐫𝐞 𝐟𝐞𝐥𝐢𝐜𝐢𝐭𝐚̆𝐫𝐢 𝐜𝐮 𝐚𝐜𝐞𝐚𝐬𝐭𝐚̆ 𝐨𝐜𝐚𝐳𝐢𝐞 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐯𝐚̆ 𝐢̂𝐧𝐜𝐮𝐫𝐚𝐣𝐚̆𝐦 𝐬𝐚̆ 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐢𝐧𝐮𝐚𝐭̦𝐢 𝐬𝐚̆ 𝐟𝐢𝐭̦𝐢 𝐮𝐧 𝐩𝐢𝐥𝐨𝐧 𝐝𝐞 𝐞𝐱𝐜𝐞𝐥𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆, 𝐚𝐝𝐮𝐜𝐚̂𝐧𝐝 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐫𝐢𝐛𝐮𝐭̦𝐢𝐢 𝐬𝐞𝐦𝐧𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐭𝐢𝐯𝐞 𝐥𝐚 𝐜𝐮𝐧𝐨𝐚𝐬̦𝐭𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐬̦𝐢 𝐢̂𝐧𝐭̦𝐞𝐥𝐞𝐠𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐱𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢 𝐨𝐛𝐢𝐞𝐜𝐭𝐢𝐯𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐚𝐛𝐨𝐫𝐝𝐚𝐭𝐞 𝐢̂𝐧 𝐫𝐞𝐠𝐢𝐦 𝐝𝐞 𝐭𝐢𝐦𝐩 𝐫𝐞𝐚𝐥.
𝐍𝐞 𝐞𝐱𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚̆𝐦 𝐚𝐩𝐫𝐞𝐜𝐢𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞𝐧𝐞𝐫𝐢𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐭𝐢𝐯 𝐬̦𝐢 𝐜𝐨𝐥𝐚𝐛𝐨𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐞𝐧𝐭𝐚̆ 𝐩𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐜𝐮𝐫𝐬𝐮𝐥 𝐚 𝐦𝐚𝐢 𝐦𝐮𝐥𝐭𝐨𝐫 𝐚𝐧𝐢.
𝐋𝐚 𝐌𝐮𝐥𝐭𝐢 𝐀𝐧𝐢 Monitorul fiscal FISC.md!
𝐂𝐮 𝐝𝐞𝐨𝐬𝐞𝐛𝐢𝐭 𝐫𝐞𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭,
𝐄𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚 𝐒𝐀𝐑 𝐌𝐨𝐥𝐝𝐜𝐚𝐫𝐠𝐨 𝐒𝐀

!

Stagii de Practică și Angajare, organizat la Universitatea de Stat din Moldova, de Facultatea de Științe Economice

S.A.R. „Moldcargo” S.A. a fost prezentat de Directorul Economic, Hapco Mariana la Târgul Ofertelor de Stagii de Practică și Angajare, organizat la Universitatea de Stat din Moldova, de Facultatea de Științe Economice, unde studenții au avut oportunitatea să exploreze ofertele angajatorilor.
Reprezentanții companiilor de top partenere USM, au prezentat studenților ofertele și oportunitățile de angajare, precum și posibilitățile de a face stagii de practică. În cadrul evenimentului, studenții au avut ocazia să pună întrebări, să interacționeze direct cu reprezentanții pieții muncii.

!

70 de ani de la fondarea Facultății de Științe Economice, USM

În cadrul activităților dedicate aniversării a 70 de ani de la fondarea Facultății de Științe Economice, USM, la care au participat rectorul Universității de Stat din Moldova, Igor Șarov, decanul Facultății de Științe Economice, Maria Hămuraru, reprezentanții instituțiilor partenere, Societatea de Asigurări-Reasigurări „Moldcargo” S.A., Bancassurance, OTPbank și cadrele didactice, studenților bursieri li s-au acordat premii. Tinerii au fost felicitați de către adminitrația Universității de Stat din Moldova și de către parteneri, care i-au îndemnat pe studenți să profite de aceste oportunități, care cu siguranță le vor aduce experiențe profesionale unice.
De Bursa Moldcargo au beneficiat:
Istrati Nicoleta, anul III, specialitatea Finanțe și bănci;CertificatCertificat_Bursa Moldcargo
Buimistr-El Khatib Anastasia, anul III, specialitatea Contabilitate.CertificatCertificat_Bursa Moldcargo_Buimistr

Linkuri:
facebookS.A.R Moldcargo S.A.

!

NOTORIUM TRADEMARK AWARDS 2023!

La 24.11.2023 în cadrul Concursului Național NOTORIUM TRADEMARK AWARDS 2023, Societatea de Asigurări-Reasigurări „Moldcargo” S.A. este deținătoarea Trofeului NOTORIUM și a logotipului Votat Marcă Recunoscută la categoria ASIGURĂRI.
S.A.R. „Moldcargo” S.A. se angajează să respecte cele mai înalte standarde de integritate și etica în toate aspectele activității sale. Suntem dedicați în a construi relații pe termen lung cu clienții noștri, bazate pe încredere și transparență. Echipa noastră de profesionaliști are experiența necesară pentru a oferi consultanță specializată și a identifica cele mai potrivite produse de asigurare pentru clienții noștri.


Linkuri:
facebookNotorium
facebookS.A.R Moldcargo S.A.