Performantele noastre

 
 

Societatea dispune de licență pentru mai mult de 20 tipuri de asigurare, oferind pachete complete, costuri optime și flexibile ale serviciilor de asigurare pentru persoane fizice și juridice.

Protecția clienților și afacerile acestora este garantată printr-un program eficient de reasigurare în companii cu renume pe piața mondială a asigurărilor: LLOYD’S (Marea Britanie), GENERALI (Austria), SCOR (Franța), Swiss RE (Elveția), Rosgostrah, Unity Re (Russia).

S.A.R. „MOLDCARGO” S.A. este unul dintre liderii pieței de profil din Republica Moldova: pentru trimestrul III 2016, cota de piață a S.A.R. „ MOLDCARGO” S.A. atinge nivelul de 5.55% din totalul primelor brute subscrise pe piață – astfel ocupând locul 7 în clasamentul general al companiilor de asigurări, cu o creștere-record pe piață de 78,44% față de perioada precedentă.

Compania dispune de o rețea comercială unică și integrată formată din 17 reprezentanțe, oficii teritoriale și puncte de vânzări, aflate pe întreg teritoriul țării.

Membră a grupului de întreprinderi afiliate Asociației Internaționale a Transportatorilor Auto din Moldova, Societatea de Asigurări – Reasigurări „MOLDCARGO” S.A. astăzi reprezintă:

  • circa 70 mii clienți;
  • peste 100 angajați;
  • 56,35 MDL cifră de afaceri pentru trimestrul III al anului 2016.